XXI edycja konkursu Wojewódzkiego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów”

XXI edycja konkursu Wojewódzkiego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów”

   W imieniu organizatorów serdecznie zapraszamy do udziału w XXI edycji konkursu Wojewódzkiego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów”. Konkurs odbędzie się w dwóch kategoriach:

1. Na najlepszy regionalny produkt żywnościowy 

   Konkurs ma charakter otwarty. Przystąpić może do niego każdy producent wyrobów regionalnych i tradycyjnych z województwa wielkopolskiego, spełniający kryteria konkursowe.

2. Na najlepszą potrawę regionalną

   Konkurs ma również charakter otwarty. Przystąpić mogą do niego dwuosobowe ekipy reprezentujące firmy gastronomiczne, gospodarstwa agroturystyczne lub koła gospodyń wiejskich, spełniające kryteria konkursowe.

   Szczegóły dotyczące konkursu można znaleźć na stronach: